Les set estrelles

Les set estrelles

diumenge, 29 de maig del 2011

5a Sessió

Avui hem de fer el darrer esforç per deixar enllestit el tema de les disfresses. Ja estem tots i totes una mica nerviosos perquè s’apropa el dia de la representació i encara ho tenim una mica verd. Na Cris, na Ana Marina, i jo, hem anat a cercar capses grosses per poder fer la decoració de l’escenari. D’altres companys han anat a comprat pintures i més material per acabar de rematar el que ja teníem començar.

En tenir les capses les hem retallat per fer la gàbia on estarà tancat el drac. Com la capsa estava molt dura ens ha costat moltíssim retallat el que serien els barrots. Vàrem fer servir tisores i un cúter per dur-ho a terme. Després vàrem baixar al pati per pintar les diferents parts del decorat amb pintura amb esprai. Bona part de la decoració que farem servir, ens la cedeixen les companyes que també faran la representació el mateix dia que nosaltres i els hi estem molt agraïts i agraïdes.

Avui també s’ha fet la disfressa del drac, la fada i la conilleta Rita. Per fer la disfressa del drac, s’ha aprofitat el cos d’un altre disfressa i tota la resta ha estat confeccionada amb material reciclat. La conilleta aprofitarà unes malles blanques, una samarreta blanca on li hem enganxat un cercle a la part central de la samarreta per simular la panxeta del conill. Per la meva sorpresa, en arribar a classe m’he trobat que na Laura i na Marina m’havien fet unes orelles divertidíssimes amb dues ampolles de llet decorades amb un cercle rosa de paper de seda en mig de cada una d’elles. Na Ana Marina i en Juanfran han sortit a comprar-me una diadema per aferrar les orelles.

Per la fada, com teníem intenció d’aprofitar les ales i la faldilla d’un altre disfressa, ens hem dedicat a fer-li la vareta màgica amb un tros de pal d’escombra i una estrella de cartolina. Pel barret també hem utilitzat cartolina al igual que pels del bruixot i la bruixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada