Les set estrelles

Les set estrelles

diumenge, 29 de maig del 2011

El gran dia: la representació

Estem en un estat de nervis que no es pot aguantar. Tenim la sensació que no ho portem del tot preparat. El dia abans vam estar assajant i no va anar molt bé. Però bé som una colla de valentes i valentes i amb bon humor i voluntat em aconseguit al menys dur-ho a terme.

En arribar el primer que hem fet ha estat posar-nos les disfresses. Estàvem “requeteguapes i guapo”.

Les nostres companyes han set les primeres en representar la seva obra. Primer en Toni les ha deixat assajar igual que ha fet amb nosaltres més tard. Haig de dir que han estat espectaculars, ho han fet molt bé i la trama del conte era molt adequada. Elles han dut públic per tal de poder gaudir la seva meravellosa obra teatral. Nosaltres davant la nostra inseguretat no hem volgut tenir públic present, només els directament implicats i les nostres companyes. Els hi demano perdó per no haver deixat entrar a ningú més però la vergonya ens ha pogut més. Ho sento molt.

Pel que fa a la nostra obra, no ha anat tan malament com pensàvem. Hem de pensar una mica en positiu i deixar de castigar-nos. Al final podem dir que mancat el so que ens ha fet perdre el fil alguna vegada, podríem dit que ha resultat inclús divertit. Haig d’agrair a els meus companys i companyes dels bons moments que m’han fet passar, malgrat algun dolent que hem patit pels nervis i la gran ajuda que van tenir d’en Ferran, marit de na Laura, que va venir a ajudar-nos amb la música.

Els nostres bruixots particulars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada