Les set estrelles

Les set estrelles

diumenge, 29 de maig del 2011

3a Sessió

Avui la sessió l’hem dedicat a començar a confeccionar el vestuari d’una de les representacions que en Toni ens ha dit que hauríem de fer. El nostre grup ha triat una història on la protagonista principal és una nena que viu una història màgica envoltada de bruixots, fades màgiques, un drac, un troll i un conillet.

El primer que em començar a fer a estat la disfressa de la protagonista, la nena, representada per na Marina. Hem fet ser servir papers de diari, tisores i celo per anar aferrant les diferents parts del vestuari. Aquest en concret és un vestit entallat al cos i la part de la faldilla plisada. Per aconseguir l’efecte, hem anat plegant els fulls de diari i aferrant-les a la par de dalt.

Una volta el tinguérem fet, ens vàrem adonar que seria bastant complicat treure-li a na Marina sense que es trenqués per poder aprofitar-lo per la representació. És va tenir la bona idea d’anar reforçant-lo amb el celo per tal que quedés més dur.

També es va aprofitar el temps començant a fer la disfressa de na Golumina (Ana Marina). Per fer-lo es va fer servir bosses d’escombreries i paper de diari tallat a tires.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada